2010-04-28
18:34:03

28 april

Det var klent med uppdateringar här har jag hört.. och sett då såklart :p
tänkte göra något åt saken och skriva lite :) Hallelujah!

Guess what!?  Jag är förkyld, hostig och har träningsvärk! :/ ingen bra kombination att rekomendera -.-
men jag överlever nog :D jag brukar göra det iaf ;)
Idag var jag uppe redan vid sextiden typ, jag hade försovit mig :p, visst det tycker inte ni men jag brukar gå upp vid fem redan för jag vill vara pigg plus att jag vill ha god tid på mig när jag fixar mig (a) kalla mig konstig men that's me ;D iaf! gick ut till bussen med hög musik i lurarna! <3 jag älskar sådana mornar :) bara jag och musiken .. självklart älskar jag zammie och sabbi också som brukar följa med mig till bussen men oftast går jag själv.. dom tycker jag åker så himla tidigt ändå :p

Idrottslektionen var för en gångs skull inte fullt så hemsk som jag trodde den skulle bli, dans med dom hörande treorna och sen spinning.. det var skönt att röra på sig lite MEN JAG FICK SÅ JÄVLA ONT I ARSLET! :O asså shit kan dom inte typ byta ut sadlarna eller alla cyklar överhuvudtaget på den där skolan :S jag måste sätta mig långsamt nu för att inte få ont.. gissa om jag ser löjlig ut -.- x) men det får jag väl bjuda på :)


Längtar verkligen till sommarn! <33


Nu ska jag fixa lite middag till mig själv.. jag måste säga att det är kul att laga mat men ibland blir det lite långtråkigt men kul ändå  :)  man känner sig så vuxen! xD usch!

Imorse var den här låten mitt sällskap :) <3