2008-05-29
22:50:53

Torsdag Den TjugoNionde Maj

Fan vilken dag : )..
börjar med sovmorgon : ) fick en timmes extra sömn än vanlligt idag efsm ja började 9.45 : ) skööönt
Första lektionen idag var matte, och det innehöll inte ett dugg matematik..istället spelade hela klassen luffaschack xD fan vad dålig jag va på det men kul var det : )  sen den som vann av alla elever skulle få möta läraren själv som skröt att han var bäst och bla bla bla.. : P
Så det var inte så värst ansträngande men lite hjärna fick man ju använda för att inte den andra skulle förlora.. :  ), Lunchen sen fick jag skära i minimala bitar för att kunna äta..tar dubbelt så lång tid att käka nu ..:/  men det funkar..om man då har ett jävla bra tålamod vilket vissa borde skaffa *host*  (A)

det sista två lektionerna för dagen var Engelska och Svenska : ), engelskan blev till att sitta vid datorn hela lektione och träna ord..tycker det är trist men aja..hellre det än att lära sig en helt ny värdelös text och sen memorera ett 30-tal glosor..-.-..
På svenskan redovisade Zamila (Zammie) : )  om Inkariket.. : ), det var hennes andra del av det jobb hon hade om medeltiden i historian..
asså i svenskan och historian har vi samma lärare så vi brukar ibland slå ihop ämnena under en och samma lektion : ) det funkar bra faktiskt plus att vi oftast har grymt kul på lektionerna...

Senare skulle jag ha gått på möte med elevrådet, skulle prata om nästa termin då nya ettor kommer..men p.g.a att jag har uppsats att vara klar med tills imorgon (vilket jag har gjort klart nu ikv) och att jag inte varit så social mot kompisar så struntade jag i det..det var okej sa dom så det var inte så farligt..men synd nu att jag missa det känner jag men aja..whatever : )

Eftermiddagen bestog av härligt snack med soffan ^^ skit kul hade vi <3 
hemma sen skrev jag uppsatsen som historia/svenska lärarn vill ha imorgon.. : )

Pussis på er
/Tess