2017-08-05
21:02:30

Livstecken!

Ett livstecken!
Ja? Vad säger man?
Tack vare sociala medier idag så blir det inte så mycket bloggande som jag skulle ha önskat.
Men! Nu så, gör jag ett ryck igen och jag hoppas att det nu ska hålla också.
För hur smidigt sociala medier än bör vara så ger det ändå inte samma möjligheter att skriva av sig som bloggandet gör.

Så vad har hänt nu då?
Nu senast har jag haft semester. Riktigt skönt och välförtjänt. :)
Dock så blev min semester lite för smällfylld skulle jag kanske säga... Men det har varit roligt också att inte bara sitta hemma och såsa utan också fått komma ut och träffa vänner och umgås med folk.
Här hemma i Skärplinge har jag inte så stort umgänge. Vilket jag anar beror på folks osäkerhet i kombination av att jag är så begränsad när det kommer till att ta kontakt. Det är liksom ingen större hit att säga "hej" rakt ut i tomma luften bara för att inse att ingen svarar tillbaks.

Det känns därför skönt att jag i sommar har passat på att få min så kallade dövblind-dos. :)
Att få umgås med andra som också ser och hör dåligt är något som ger mig glädje och energi. Nu känner jag mig mer än redo för att tackla hösten!

Känner att om jag nu har klarat av att åka Ikaros på Gröna Lund (fritt fall i 90 graders vinkel) PLUS badat med en 800 kilo stor Nordsvensk så känns i stort sett allt möjligt. ;)
Ikaros var förbaskat läskig men bjöd allt som allt på en rejäl dos adrenalin.
Badstunden med Nordsvensken var helt makalöst. Att sitta barbacka på 800 kilo muskler och smidighet med endast tyglar och grimskaft att greppa tag i... En utmaning! :)

Nu framöver väntas stamrenovering av hemmet. Vilket betyder att jag måste flytta ut i 8 veckors tid.
Det kommer att bli rörigt och minst sagt en utmaning det också. Jag har lyckats fått rätt till att lägga om mina arbetsresor så att jag får åka från andra adresser än i Skärplinge. Nu återstår packning, att pussla ihop möbler så att elarmaturer står fria och sist men inte minst ska jag också bestämma mig för vad för färger jag vill ha i mitt kommande nya badrum.
Är lite all over hte place för jag får så många olika åsikter om vad som blir fint så det gör det nästan omöjligt att bestämma sig för något. :p

Fortsättning följer!