2009-10-22
15:49:35

22 Oktober

Heeeej
jag vet jag är dålig på att uppdatera (a) ska försöööka bli bättre :)
jaa vad händer nu då?.. skolan är avklarad för "halva höstterminen" iaf.. snart lov :) 
idag var jag hemma för näsan slutade inte rinna och huvudet kändes 4 ggr så stort som det egentligen är :S isch.. jag hatar verkligen att vara hemma från skolan.. det finns inget att göra :/ men jag sysselsatte mig med att packa och se på film :) det funkade iaf ett tag till jag fick tråkigt igen och satte mig vid datorn x)

senare nu ikv måste jag pallra mig till 019 och träffa Helena och Ngoc för vi ska prata med personalen där om hur anpassningen är o.s.v... orkar egentligen inte men jag har lovat att ställa upp så jag åker iaf :)  det ska nog bli kul och så är det inte så länge ändå :)

imorgon måste jag snabbt till skolan och hämta svenska B häftet till nationella provet så jag inte blir ihjälslagen när jag kommer tillbaka till skolan och inte har läst det färdigt (a) sen kommer syster och så ska vi luncha på stan innan jag åker hem och hämtar mina grejjer och sen drar till hotellet jag och hon ska bo på under helgen.. boendet stänger ju i.o.m. att det är lov så det får bli hotell :) men det blir supermys ^^

nu ska jag strax ner till middagen och sen dra mig till stan =)

pusspuss på er <3