2010-01-26
19:56:17

26 Januari

Heey! ^^
nu är jag på latjohumör ^^ hög musik i högtalarna och en dammtrasa! ;D LIVET.. :p
hehe nee men iaf.. man måste ju städa :p jag måste bara säga att jag är expert på att göra tråkiga saker roliga ;D iaf för mig själv (a) :)

Idag har det vart som vilken annan tisdag som helst :)
sovmorgon till tio, lovely! :D
Sen alla dagens lektioner då.. svenska C, Kultur&Idé Historia och Teckenspråk :) alla lektioner lika roliga ;)  okej svenskan var kanske inte så toppen då men iaf.. :p vi gick igenom en hel del om projektarbete och hur man ska lägga upp det och bla bla bla.. jösses jag blev bara mer och mer nervös för varje sekund :S "Shiiiit!!"

Hehe KulturIdé historian var bäst ;D jag och jenny jobbar tillsammans och vi LOVE vårat ämne ;D  Leonardo Da Vinci och Michelangelo ^^ det kommer gå som en dans.. vi satt och jobbade som tokiga idag och skrattade en hel del :)

dagens roligaste:
Jag: asså usch! jag skulle aldrig kunna tänka mig hur det är att bli korsfäst :S
Jenny:  Nee det är hemskt, men du får vara glad att du lever i den tid vi lever i nu :)
Jag:  Jaa eller hur!? det är ju så mycket bättre nu ;D vi skjuter varandra istället :p
Jenny: LoL jaa men det går ju fortare, om man träffar rätt dvs x)
Båda: HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

Det var dagens bästa kommentar x)  gud va vi skrattade efteråt! ^^
efter teckenspråket så tog jag bussen hem med lollo och vi fick stå och kramas lite för det var så ÖVERBEFOLKAT som vanligt -.-' men det är ju alltid mysigt med kramar ;) hehe

nu ska jag leta fram nån bild som jag ska ha till mitt nationella prov i svenska b.. det kommer bli svårt men jag ska göra mitt bästa iaf :)

pusspuss!