2012-08-23
15:24:26

10 dagar kvar

Exakt hur många gånger kan man slarva bort ett par nycklar?
Jag måste vara uppe i minst 50 gånger vid det här laget. Måste säga att det är intressanta ställen de kan hittas på också, hittills står kylskåpet högst upp på den listan.
Jag har inte hittat dem än men vet ändå att dom dyker upp förr eller senare. Helst innan imorgon bitti då jag åker till stan.

Nu då så är det 10 dagar kvar!!
Måndagen den 3.e läggs jag in på sjukan igen och sen den 4.e så är det återigen min tur att hoppa upp på operationsbordet.
Jag är inte direkt överlycklig men samtidigt så ska det bli skönt att få det gjort. Hoppas bara det blir gjort rätt också så syftet med det hela går igenom!

När jag ligger där, för typ 10.e gången, med kroppen fastspänd över ben och midja, värmetäcket om mig, klisterlapparna och EKG klämmorna på bröstet, kanylen på handen, sen… när jag känner hur det kryper och smärtar i handen för att sen vidare spridas i armen och resten av kroppen, som nålar genom kärlen, när pipandet av maskiner börjar och masken sluter sig över min mun och näsa och mörkret sakta kryper upp i hjärnan… då korsar jag, i mina tankar, fingrarna och be en sista bön och hoppas att världen inte är svart när jag vaknar igen.

Men 10 dagar är lång tid. : ) Till dess så ser jag till att göra saker så jag får annat att tänka på!
Som t.ex. städa. Gud så roligt! :p Men det behövdes, behövde gå igenom allt och kasta och flytta runt saker.
Jag bor på 37 kvadrat.  Ena dagen är det supermysigt och jag stromtrivs. Andra dagen vill jag bara slå ut väggarna och göra det större.
Så en tvåa står på min lista... fast ganska långt ner just nu.
Först ska jag få rätsida på allt som är viktigare.
Jag måste ändå säga att jag lyckats fått till det ganska bra här hemma.
Det är inte många som får plats med en stor hörnsoffa, en byrå, en bokhylla (en andra på ingång), en kista, en 120 säng, skrivbord, 35 tum tv och bord. Så det har gett mig själv en guldstjärna för haha ^^
Men så ser mitt rum ut kort sagt : )
sen hallen, badrummet och köket är inte så jäkla intressanta.
Det bästa med den här lägenheten är att alla rum är rymliga. Jag kan göra yoga på nästan alla golvytor ;) Det ni!

 

Så, vart är mina nycklar nu då?
Ska återgå till att leta, och rensa på vägen. : )

Puss på er!