2010-05-26
18:41:29

26 Maj

Long time no see.. haha nej men det var länge sen nu igen som jag uppdt :p
Det börjar närma sig nu :O  STUDENTEN 2010!! häftigt! det känns som om tiden går så himla fort nu.. och det gör den ju också, pappa påminner mig hela tiden om vad farfar sa "tiden går fortare ju äldre man blir" han hade rätt den gubben.. :)

Imorgon är det en vecka kvar tills familjen, mormor och kussarna kommer hit ^^ är så glad att dom kommer dagen innan och småfirar mig lite :) sen drar kussarna vidare dagen efter då dom har sett mig springa ut för dom har många att fira hehe ;p men familjen och mormor stannar kvar <33 ska bli myys att träffa allihopa.. längtar redan tills nästa vecka nu! Det jag inte längtar så speciellt mycket till är resan hem :p vi ska bila alla 30 mil hem med bilen fullsmockad :p så jag hoppas AC.n är på våran sida annars kommer jag dö av värmeslag x) men tror nog att den funkar ;) blir säkert mys det med :)

Idag är det onsdag då, sista idrottslektionen var det idag :) SISTA EVER! och vi var bara fyra pers av tretton vilket var inte lika kul men aja.. paddla kanot stod på schemat och det var det som gällde då, igår regnade det hela dagen så det var ju inte lite lerigt när vi släpade ner kanoterna till vattnet, lovely -.-' men det funka ^^ och det var skitkul :D jag och david hade värsta teamworket så det gick som en dans ;) det lustiga var att det tog en halvtimme dit och 12 minuter tillbaka xD och det var på tillbaka vägen som det var motströms.. hmm? x)

Det är inte så mycket kvar nu i skolan, idag ska ju alla betyg vara satta och jag är mer än nöjd med mina :D iaf i dom kurserna som jag velat ha bra betyg på :p hehe
Draget var det idag också, tävlingen mellan Risbergska, Tullängen och Virginska.. och GRISARNA VANN!! fy faan va bra dom är <3 :D Tullängen har förut vunnit elva år i rad men nu tröck vi ner dom mesarna i leran ;D ÄNTLIGEN!

8 DAGAR KVAR!
INGA LÄXOR KVAR!
det kan ju för fan inte bli bättre ;D

På fredag är det studentbalen då, jag ska inte gå men jag ska dit och titta hur fina alla är :) jag hade ingen större lust att gå jag vet inte riktigt varför men det är nog inte min stil att vimsa runt i klänning och fina skor.. :p inte för att det är något fel med det absolut inte :) så vi är några som inte ska gå som kanske istället ska ut och äta middag :) mysigt! <3

Nu ska jag glo på tv en stund och bara relaxa :)
puss på er sötnosar! <3

Överst på listan den här veckan <33