2008-07-12
16:55:44

"I'm yours"



Klockan 6 imorse hörde jag den här låten på RIX FM, i bageriet.. : )  det var då jag vaknade på riktigt typ: P jag bara stog och inte gjorde något alls för var så jävla trött..(A) pappa skruvade på ordentligt så man hörde "I'M YOURS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" rätt högt : P fy fan jag kommer aldrig glömma det...eller den här låten också.. sen dess har jag nynnat på den hela dan så folk blivit galna på mig (A) okej jag e knäpp men inte alltid :D

aja idag har jag ju som sagt jobbat ...igen... men det var rätt kul idag faktiskt.. alla var på rätt gott humör vilket gör att man har skoj och sen är mer koncentrerad på att göra det man ska och sen är man klar : )
Jag sommarjobbar då åt mina föräldrar som äger själva företaget..det är bara vi tre som jobbar där och sen kommer storasyster och jobbar lördagarna.. : ) 

Nu har typ halva sommarlovet gått..:S SHIT! vad fort det går..:S det säger bara BANG så är det 18.e augusti då man börjar plugget igen : P det ska bli rätt skoj ändå tycker jag..kanske inte för plugget skull men för kompisarna och så...sen "slipper" jag familjen lite också (A) bara vara helt själv och inte bry sig om något annat än sig själv och sina egna behov också..inte för att jag är en självisk snorunge : P  men det kan vara skönt ibland att inte behöva oroa sig för andras bekymmer.. bara fokusera på att lösa sina egna..
Jag saknar verkligen mina kompisar i örebro : /.. finns typ inget att göra här hemma nästan..bara jobba och sen lata sig..
fast sen har jag också knyckt syrrans ledsagare.. :P  hon är störtskön ;D brukar hitta på skoj med henne också ;P

Pussisar
/ Tess