2009-07-30
12:58:16

30 Juli

NÄST SISTA jobbdan idag ^^ wohoo!! fan va jag är munter bara för det :P
har lunchrast just nu men ska snart upp igen och göra bullar och längder och allt det där -.- isch!! har man gjort det ett tag så vill man inte göra det igen :S men aja.. bara den kvar och en till deg sen är det SLUUUUT för dan!! ^^

Men idag var det lite läbbigt också!! pappa bad mig hämta en mjölsäck i vårt förråd i källarn.. "visst" sa jag och sprang ner, hämtade nycklen till förrådet och gick sedan ut i källargången.. hämtade den jävligt tunga stora mjölsäcken på 35 kg och skulle gå tillbaka in igen.. låste förrådet och allt det.. men när jag kom tillbaka till dörren in.. GUES WHAT!!!
SMARTA DUMPULVERHUVVET (jag såklart)  HADE PUFFAT TILL DEN SÅ DEN STÄNGTS OCH LÅSTS SIG.. -.-'
underbart! väldigt underbart! där står jag med en mjölsäck, i en källargång som bara lys upps av några få lysrör.. och vet inte hur jag ska komma in.. ingen mobil har man och ingen nyckel in..BEAUTIFUL!!  jag kom på en massa ramsor som jag inte tänker säga här men dom var allt annat än vackra iaf :P (a)
aja jag fick gå och leta efter dörren ut.. kom till något jävla garage och sen när jag väl kom ut så var jag på andra sidan huset -.-'  yeeey jag går i gula foppadojjer, rutiga bagarbrallor, stor vit smutsig t-shirt, vitt förkläde och uppsatt hår som står åt alla håll... HURRAAAA!!!!
aja jag kom till rätta iaf.. :P  efter en kvart (a)  mötte en massa stirrande människor men wth x)

imorgon ska jag bara jobba till 4 sen sticker jag till sthlm ^^ <33
men nu ska jag göra bullar!!! wiiie ska stå och sjunga förjävligt så jag retar galla på alla ;D haha needå ^^


Saknar alla vännerna<3

pusspuss