2010-09-07
19:29:23

7 september

HALLÅ!! kolla vem som lever! ;)  haha uppdaterade för skitlängesen nu!
jag sa till Sofia igår att jag skulle uppdatera då, skrev en rad gjorde jag, sen glömde jag bort det hehe (a)  men nu ska jag fan i mig skriva!

Är tillbaks i örebro nu igen efter en superhärlig sommar hemma med familj och vänner :)  seriöst min sommar slår alla andras ;)  enligt mig själv då.. 

Idag har Sofia åkt hem efter att ha spenderat 5 underbara dagar hos moi! :D
helgen var super verkligen, tanken var ju egentligen att vi skulle gå ut i fredags men det blev inte så eftersom typ halva gruppen åkte hem och vi som var kvar hade antingen slut på cash eller var inte helt 100 friska..  så vi gjorde det bästa av situationen helt enkelt :o)

I fredags såg vi "Vampyrer suger" på bio, den filmen SÖG verkligen men asrolig var den hehe, en parodi av Twilight och New Moon.. såg den med absolut bästaste Frida, Josephine och Sofia :D tjejkväll och massa skratt <3 
Lördagen var slappdag, gjorde inte så mycket då, på kvällen blev vi ett gäng som såg på film här hemma hos mig :) såg "Camp Rock" och "Step up2 the streets".. Josse jävlades med mig och sa att hon hade Camp Rock2, som jag VILL SE! men jag envisas med att inte ladda ner den utan att köpa den när den kommer ut...   :p efter filmerna blev det dancedisco! hela placet skakade ;D älskar att umgås med det gänget :)  klart vi saknade några som var hemma också :)

Söndagen som var Sofias 20.årsdag! GRATTIS I EFTERSKOTT GUMMAN<3, spenderades i sängen och soffan :p man kan inte tro det men så var det, och den dagen var hur härlig som helst :):)

Nu sitter jag här, det är tisdag, jag har städat undan allt så nu ser min lägenhet normal ut igen ;) 
sitter och tänker en massa på vad som händer sen när jag flyttar hem, ärligt så har jag blivit lite mer osäker om jag verkligen vill åka hem eller fortsätta här, men jag ska hem, det finns inget annat jag kan göra.. 
kommer sakna så otroooligt många härliga människor i den här staden!
framtiden skrämmer skiten ur mig ärligt talat, för jag vet inte vad jag ska göra, jag har fått bostad klart iaf vilket jag är tacksam för, skulle jag flyttat hem till föräldrarna skulle jag aldrig kommit därifrån, jag älskar mina föräldrar men vill aldrig flytta hem mer ;),

Nu ska jag passa på att läsa läxan en gång innan jag ska ner till sötnosarna två våningar ner och titta på idol :)
see ya sometime!


Dalarna i somras :)
Den veckan var helt klart super <3



Den här får bli dagens bild!!
jag tycker den är så jävla bra på mig och syrran ;) kanske inte så värst snygg men i övrigt så! <3<3

Jag saknar dig sis!! längtar tills vi ses! <3


Puss på er sötisar!